Hver alder – sitt utsiktspunkt

Hver alder gir et eget utsiktspunkt, både på livet som ligger bak og på det som ligger foran.
Synet på nåtid, fortid og framtid endrer seg med skiftende livsfaser. Det er det verdt å reflektere over. Hva så vi og hva tenkte vi i tidligere faser? Og hva ser og tenker vi fra dagens utsiktspunkt?

Jeg kan gjerne fortape meg i minner. Både i tankene eller når jeg fysisk er tilbake der minnene oppsto. Det gjør meg godt. Men det kan også bli et melankolsk sted for dyrking av det som var, og som ikke kommer tilbake. Det kan skygge for dagens muligheter.

Det blir et spørsmål om hvor jeg har sentrum i livet, etter hvert som jeg lever det. Ligger det i fortida? Eller i fremtida? Eller er det her og nå?

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

A Glass Half Full

travel and life with lee mylne

Livet i Casa Didriksen

Livet som lege, kone og mamma til fire

Ninnorskabloggen

Av Hanne-Kari (Gjestrum) Havik. Min blogg om alt mulig menneskelig rettet som det faller meg inn å skrive om eller referere til. Det jeg skriver er rettet mot mine interesser, hovedsakelig. Jeg er opptatt av menneskerettigheter, kultur, musikk, kunst, litteratur, dikt, nyheter, politikk og alt som er relatert til autisme. https://hannekarisblogg.net/

restlessjo

Roaming, at home and abroad

Danny Gregory

Inspiration for creative folks like you.

Hverdagenformeg

Min hverdag i ord og bilder

GAMMELPOP

FOR ALLE SOM LIKER 60- OG 70-TALLETS POP OG ROCK

BREVITY's Nonfiction Blog

(Somewhat) Daily News from the World of Literary Nonfiction

Kjære folk

Karen-Margrethe Erlandsrud - Hverdagsblogger med blandingsblogg

SUPERMYGG

SLANK og SUNN med TRENING og KOSTHOLD livet ut

Suebob's Red Stapler

On the road with Gladis

Discover WordPress

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

%d bloggere liker dette: